Aktuellt nyhetsbrev

Have Yourself a Merry Little Christmas – den 14 december 2017

Hej alla Fu Wei-vänner!

Då är vi nära the most wonderful time of the yearvilket ju också tenderar att vara den mest stressiga… När december i år också sammanfaller med en Merkurius retrograd som är i konjunktion med Saturnus (båda ligger nära varandra i Skyttens tecken); ja, då är det upplagt för lite extra spänning onekligen. Merkurius i retrograd påverkar kommunikation, resor, teknik och försäljning, där det då kan bli diverse missförstånd och upphakningar. Uranus, rebellen, är också i retrograd till och med den 2 januari. Förhoppningsvis kan det bli lite lugnare sedan, åtminstone en timme eller så, så vi hinner hämta oss!

Häromdagen fick jag ett roligt samtal där just Merkurius – den lille filuren – hade ställt till det i kommunikationen och ett sms hade gått fel. Det som skulle gå till en god vän och avslutades med puss & kram, gick till hantverkaren istället! Det var ju lite oförargligt och mest uppmuntrande (särskilt för hantverkaren, tänker jag!), men i största allmänhet måste rådet vara: var noggranna och lite försiktiga, och beredda på att göra om.

Den 22 december stationerar sig Merkurius direkt, och förhoppningsvis kommer tomten till rätt adress, och har klapparna med sig istället för kvarglömda vid Nordpolen! Eller i en hög på Arlanda, där det tydligen råderkinesiskt paketkaos hos Nordpost…

Trump

Vi har en orolig tid i världen just nu och det blev ju inte bättre av att president Trump tömde en hel bensindunk på glöden i Mellanöstern-konflikten. Vi måste försöka hälla andligt brandskum på denna mycket allvarliga situation genom visualiseringar och böner.

Trump borde redan ha avsatts, långt innan han hann ställa till med sådan skada. En narcissistisk twittrande treåring är inte lämplig som president, men vi får väl glädja oss åt att Alabama besparades ännu en galning i alla fall…!

Anthony William

Nu till någonting betydligt trevligare, nämligen Anthony William! Han har skrivit tre böcker om kost och hälsa, varav de två första är översatta till svenska, och den att börja med heter Medial läkning, den andra Medial läkning Kostguiden.Det är inte ofta som de nyandliga titlarna gör mig entusiastisk längre, de flesta som kommer ut på svenska är synnerligen lättviktiga och ofta mer eller mindre tydligt påverkade från det som redan är skrivet – och utan den goda smaken att referera till källorna, men de här…! Wow!

Anthony William var bara fyra år när han en morgon fick höra rösten från en ande, och senare samma dag visar denne sig som en äldre herre när familjen är samlad för att äta middag. Andegestalten visar att han skall gå fram till sin mormor och instruerar honom att säga ”lungcancer, mormor har lungcancer”. Därefter meddelar anden att gossen kommer att höra honom hela tiden, men troligen inte se honom mera, varpå anden går upp för en icke-existerande trappa och försvinner ut genom taket.

Det skulle sedan visa sig att detta besök var inledningen på en stor gåva, en stor uppgift men också en oerhört mödosam sådan, eftersom Anthony William från åtta års ålder får en aldrig sinande ström synnerligen preciserade uppgifter om sjukdomar och helande från anden. Det blir en grannlaga uppgift eftersom det inte visar sig vara så lätt att berätta för okända människor om budskapen, människor som är skeptiska eller till och med fientliga.

När Anthony William en dag börjar känna att det här kan jag ju, och blir lite stursk efter alla positiva resultat, så säger han till en granne som berömmer honom och tackar för att han hjälpt hans fru som inte kunnat få hjälp från sjukvården; ”Det är för att jag alltid har rätt. Jag kan lösa alla problem, för det finns ingenting jag någonsin har fel om.” Sedan tar han några steg, trampar på en kratta som slår honom medvetslös – och sedan blir han korrigerad av anden. Såklart. Ego fungerar ju aldrig några längre stunder på den andliga vägen…

Hur som helst, det som utvecklar sig är ett system, Williams så kallade protokoll, som handlar mycket om kosten. Mängder av människor har blivit helade från sjukdomstillstånd som varit både svåra, långvariga och många gånger felaktigt eller ofullständigt diagnosticerade. Anthony William rekommenderar bland annat ett 28-dagars detoxprogram och därefter mycket frukt och grönt. Viktigt är också att ”småäta”, det vill säga pytsa i sig lite nyttigheter inom 2 ½ timme, så att systemet stabiliserar sig.

Jag skall inte gå in på alla detaljer här – och kom ihåg att Anthony William är före sin tid, en del av hans uppgifter har inte, som han uttrycker det, ÄNNU konstaterats av läkarvetenskapen. Anthony William finns också på instagram, där han frikostigt delar med sig av information och recept, samt inte minst repostar vittnesbörd från dem som varit down and out av sjukdom, men som efter att ha följt protokollet har fått ett nytt liv; @medicalmedium .

Jod

Ett par andra saker rörande hälsa: Jodbrist har blivit ett nytt problem i vår tid på grund av alla trendsalter utan jod tillsatt, plus att salt fått en negativ stämpel i största allmänhet. För mycket salt är såklart inte bra, men för lite jod kan leda till sköldkörtelproblem. Se till att äta jodberikat salt, ta jodtillskotteller kanske bäst av allt; äta det som innehåller jod.

Fluor

Och sedan måste jag ju bara ta upp en ny konspirationsteori – eller vad man nu skall kalla det; att fluor orsakar förkalkningar i tallkottkörteln och därmed påverkar den andliga utvecklingen – varför människor uppmanas att inte använda tandkräm med fluor eller skölja tänderna med fluor. Ja, herrejisses!

Om man äter kolhydrater – och ja, vi behöver dem, inte minst för hjärnfunktionen, roligt nog – så behöver vi vara noggranna med tänderna. Är det något som definitivt är farligt för hälsan så är det karies och andra problem i munhålan. De flesta ÄTER väl inte heller upp tandkrämen eller sväljer fluoret, så vägen till tallkottkörteln från munnen blir ett mysterium. Ånga?!

Det finns en maxgräns för intag av fluor, absolut, och den bör inte överskridas, men då talar vi ju exempelvis om fluortabletter. Förvisso finns klor i kommunalt vatten och det pågår en översyn i avseende på vilka halter som är godtagbara, men blanda inte ihop det med fluortandkräm som spottas ut, och framför allt; sannolikheten för att den andliga utvecklingen hämmas genom pålagringar i tallkottkörteln av fluor torde vara noll.

Allt som överdoseras; inklusive sådant som vatten eller kanel kan vara livshotande, så visst, det sunda förnuftet måste ju finnas med.

(Och om ni väljer att dricka citronvatten á la Williams rekommendationer, ja, då blir det särskilt viktigt att skölja med fluor – inte borsta direkt efter – om ni inte vill få frätskador på emaljen).

Är ni intresserade av era tallkottkörtlar så se till att de får dagsljus, och rikligt med andligt ljus och andlig näring (kan fixas här hos mig!). Är man intresserad av att leva ”rent” så finns det förmodligen ganska mycket att fundera över innan kapitlet med fluor ens behöver adresseras.

Nitrit

Jag hoppas att ni såg Dokument uitifrån i söndags; den franska dokumentären Köttlobbyn. Annars leta upp en repris eller se programmet på Play. Forskningen har sedan länge – ja, den oberoende forskningen det vill säga – kunnat konstatera att nitrit är en starkt bidragande orsak till tjocktarmscancer. När man äter nitrit sker en kemisk reaktion, och det bildas nitrosaminer. Dessa nitrosaminer skadar cellen på väldigt kort tid, och då går dna-strängarna sönder, vilket i sin tur höjer risken för att cellen muterar. Vilket är synonymt med cancer.

Forskaren Susan Preston-Martin hittade ett annat oväntat och starkt samband, där barn som fått leukemi och andra ovanliga cancerformer hade ätit mycket varmkorv. Varpå helvetet för henne bröt loss, eftersom den största varmkorvsproducenten i USA; Oscar Mayer råkade ägas av tobaksjätten Philip Morris. Samma sorts häxjakt inleddes på Preston-Martin, som också de som hävdat att nikotin var beroendeframkallande eller att passiv rökning kunde vara farligt, tidigare utsatts för.

Teknik: Hitta svagheter i forskningen. Förlöjliga och förminska slutsatserna (vem säger att det är korven, det kan ju vara brödet eller senapen!). Så tvivel. Skicka in lobbyföreträdare på alla konferenser, sätt dem längst fram och låt dem insinuera och ifrågasätta.

Nitrit var på väg att förbjudas trots allt, men när Ronald Reagan blev president 1980 så gick posten som jordbruksminister till en företrädare för American Meat Institute. I EU ville Danmark begränsa användandet och 2003 fick de rätt – men trots domstolsbeslut har lagen inte skärpts. Ja, jag skall inte redogöra för alla turer: Se programmet. Tänk själva. Och om ni nödvändigtvis skall äta charkprodukter; välj nitritfria, det finns!

Fu Wei-erbjudande:

1. Det börjar bli dags att tänka på årsläggningarna, som finns i två varianter; helår och halvår. Du får då en månadsöversikt via mejlen, inkluderande ett nyckelord för koncentration, meditation och insikt, samt utöver tarotläggningens information också ett budskap från ande- eller änglavärlden.

Helårsläggningen omfattar 12 månader och halvårsläggningen 6 månader – kanske självklart, men de kan starta upp från valfri månad och är inte strikt bundna till kalenderåret. Beställningarna inför 2017 var omfattande, och de sista levererades under mars månad. Jag börjar arbeta med dessa läggningar efter nyår, och kösystemet upprättas efter det att betalningen gjorts till mitt bankgiro. (5375-9726). Mejla mig när detta är gjort, så kommer du upp på kölistan. Och glöm inte att ange ditt namn på betalningen!!!

Att göra en helårsläggning tar upp till 4 ½ timme och halvårsläggningen tar 2 timmar och 15 minuter ungefär.

Det förmånliga erbjudandet innebär att en helårsläggning kostar 1 300 kronor (minsta ord. värde 2 550 kr) och halvårsläggningen 850 kronor (minsta ord. värde 1550 kr). Erbjudandet gäller från december 2017 till och med den 28 februari 2018.

Glöm inte att ange ditt födelsenummer vid beställningen, eller om du vill att jag skall ha ett halvt öga på någon i din omgivning så ange förnamn och helst födelsenummer.

Feedbacken på dessa läggningar som jag gjort under några år nu, är att de är väldigt träffsäkra och många gånger går att pricka av exakt, händelse för händelse, månad för månad.

Observera att väldigt specifika frågeställningar inte besvaras direkt i månadsöversikterna – de måste beställas separat, men kan levereras samtidigt om så önskas.

2. Nyhet: jag kan erbjuda en karma och tidigare liv-läggning. Finns i tre varianter a) en för dig själv där det viktigaste för ditt liv på jorden nu belyses utifrån tidigare liv och karma, b) en för en specifik situation, exempelvis arbete, ekonomi, hälsa – finns det orsaksrötter tillbaka i tiden till denna nuvarande upplevelse?, eller c) en relationsläggning som kan handla om kärlek, vänskap eller en familjemedlem. Julpris 600 kr (minsta ord. värde 700 kr).

Vill du ha en sådan läggning (a, b eller c) tillsammans med en årsläggning eller halvårsläggning så erbjuds ett riktigt polkagrisstångspris; 500 kr, summa 1800 respektive 1350 kr.

3. Nyhet: Månadsläggning orakelkort,200 kronor per separat månad, eller halvår 850 kronor (ord. 1200 kr), eller helår 1300 kronor (ord. 2400 kr).

4. Det finns alltid möjlighet att köpa presentkort, på full sittning och/eller healing, eller med valfri summa att använda som dellikvid. Presentkort är giltiga i ett år från utfärdandedatum.

Obs! Gör inga inbetalningar utan att mejla mig en beställning samtidigt (eller i nära anslutning till) så blir kösystemet rättvist och ingen blir borttappad!!! Jag skickar alltid en beställningsbekräftelse och skulle inte en sådan komma vardagar inom 48 timmar så stöt på igen. Under helger är jag alltid mera restriktiv med mejlen, så mejlar ni en fredag eftermiddag eller kväll blir det sannolikt inte svar förrän på måndagen. Alla erbjudanden ovan gäller till och med den 28 januari!

Med önskan om en Fridefull Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Pernilla – Fu Wei Guidance