Aktuellt nyhetsbrev

Happy New 2020 - nyhetsbrev FWG

Hej alla Fu Wei-vänner!

Bättre sent än aldrig, jag hann tyvärr inte att skriva något nyhetsbrev innan jul men här kommer ett litet kort sådant i de sista skälvande sekunderna av, inte bara det gamla året, utan även det gamla seklet. Det känns härligt och löftesrikt att snart kunna skriva 2020 tycker jag!

Om ni vill räkna ut den personliga laddningen i numerologiskt hänseende för er själva i avseende på det nya året, så adderar ni 4 (eftersom 2+0+2+0 blir 4) till ert primära livstal, det vill säga det starkaste av de tal som jag tog fram till er den första gången ni var här. För mig som är en 8:a blir detta år ett 3-år (eftersom 8+4 =12 och 1+2=3) och därför fyllt av – förhoppningsvis! – omtanke, generositet och kreativitet.

Astrologi 2020

Astrologiskt väntar oss också rejält spännande saker. Redan den 12 januari infaller den exakta konjunktionen mellan Saturnus och Pluto, och den har varit under uppbyggnad kan man säga, under hela hösten och kommer sannolikt att påverka oss en god stund framöver. När det gäller de vanliga aspekterna så kan man titta på klockslaget när de inträffar och tänka att aspekten är verksam ungefär två timmar före och två timmar efter. I detta fall, med Universums toppchefer som bara har ett sådant här möte vart 34e år, så får vi snarast räkna flera månader före respektive efter…

När det gäller Saturnus, som är chef över karma, livsläxor och regelsystem, så är han ju inte direkt någon lustigkurre. Det här är vår stränge lärare som inte delar ut glädjebetyg, och definitivt inte drar sig för att låta oss gå om en kurs om vi inte har klarat tentan. Sedan å andra sidan så hade det inte varit någon ordning och reda med någonting om inte Saturnus lärde oss disciplin och allvar, och eftersom planeten nu befinner sig i sitt eget tecken; Stenbocken, så blir det dubbelt upp av detta. Vi skall lära oss uthållighet, och var skall man träna konditionen om inte i en uppförsbacke…?!

Pluto, härskare över dödsriket, med viss faiblesse för förstörelse och förfall, påverkar våra inkarnationer och vår utveckling, och ställer vår individualitet mot de globala faktorerna. Om han hade varit simlärare så hade han inte jobbat i en turkosblå pool och startat upp med torrsim eller delat ut luftkuddar till flythjälp, nej, han hade kastat ner oss i en virvlande, strömstark flod och skrikit att den som överlever detta har lärt sig simma. Ja, ni förstår nog, han har ingen pardon med veklingar.

Och nu skall alltså dessa machogudar träffas i samma rum och diskutera bergsbestigningar och människobarnens utveckling. Det blir nog inte high tea med snittar, om man säger så. Inte så konstigt om vi har känt av förberedelserna under några månader inför detta toppmöte – och inte så konstigt om efterdyningarna varar ett slag framöver. Vi kan förvänta oss förändringar på ett djupare plan, och där allt som byggts på lösan sand istället för på hälleberget kommer att om inte rasa samman helt, så åtminstone utmanas rejält. Även om detta är utmanande så är det ju i grund och botten någonting bra; vi får en chans att börja om och bygga upp något mera stabilt och långsiktigt fungerande.

För er som har Solen eller tunga planeter i de kardinala tecknen; Stenbocken, Väduren, Kräftanoch Vågen kommer de här förändringarna att vara mest påtagliga. I alla sammanhang där glasyr har använts för att täcka över sprickor, kommer de att krackelera. Vilket ju är bra egentligen, men smärtsamt i ögonblicket. Tvillingarna kommer att undra varför det inte fungerar att flyga runt så lättsamt längre, looping-funktionen är off och frågan är vilken riktning skall man då ta? Skyttens optimism kan få sig en rejäl törn; ingenting går så lätt som man önskar, och det här att lägga in en högre växel… nej, det fungerar ju definitivt inte i branta uppförsbackar, vilket kan göra Skytten ganska fundersam.

Vattumannen kommer att vilja tänka ut nya sätt, ogilla auktoritetsaspekten och den bristande egenkontrollen men ändå känna sig sporrad till nytänkande i prövningens tid. Lejonet kommer att vilja vara i rampljuset, men när ingen har tid att beundra och applådera utan alla måste sträva på, ja, då ställs Lejonet på prov. Kronan på huvudet gör ingen nytta i ett läge där det behövs hakar, rep och armmuskler, så detta kan i bästa fall bli en väckarklocka för autencitet. Mest positivt blir det för Skorpioner och Fiskar som ligger väl till för att förstå och klara av de nya utmaningarna både känslomässigt och andligt, och enklast blir det för Jungfrur och Oxar som ju är experter på jordelementet och därför är som klippta och skurna för just den här sortens terräng.

Tre gånger under året kommer Jupiter och Pluto att vara i konjunktion, något som är mera fördelaktigt; den 4 april, 30 juni och 12 november. Vi får alltså lite extra tursamma energier dessa dagar! Den 21 december är det inte bara vintersolstånd utan också en konjunktion mellan Jupiter och Saturnus, vilket bara sker vart 20e år. Det här kan mycket väl vara triggerpunkten för en ny era, och tidigare har man sett att något år efter en sådan konjunktion, så har något inträffat som ändrat världen. Eftersom båda planeterna rört sig in i Vattumannen så kan detta alltså komma att påverka mänskligheten på ett revolutionärt och oväntat sätt.

Venus kommer att vara i retrograd mellan den 13 maj till 25 juni. Bäst är att inte planera förlovningar eller bröllop till denna period om man vill ta astrologisk hänsyn. Mars kommer att vara i retrograd mellan den 9 september och 13 november, vilket kan påverka karriären men även den fysiska styrkan och hälsan, och nystarter eller extra ansträngningar bör ske före eller efter dessa datum. Jag brukar göra åtminstone två astroposter på instagram i månaden; inför nymånen och fullmånen, men händer det något exceptionellt i övrigt så kan det också komma med.

Häng med där som Fu Wei-vän på @fuweiguidance så missar du inte någon info om detta! Dessutom gör jag två kollektiva readingar i veckan för mina följare; på fredagar och söndagar, och jag vet att för många betyder detta att man får en extra knuff och inspiration i vardagen. Självklart kan inte dessa ersätta personliga readingar, så ta inte de allra viktigaste besluten baserade på dessa kollektiva varianter, där måste de egna faktorerna vägas in annars kan det bli helt fel.

Bra att tänka på

När man vill ställa en enstaka fråga utan att komma på besök så finns möjlighet att fråga via telefon eller mejl. Tänk också på att även kortare frågeställningar tar lite tid att besvara via mejl. Jag skall blanda leken, tona in, lägga ut en eller ett par läggningar för en fråga och sedan skriva ner svaret. Det mest tidseffektiva när det gäller distans blir därför alltid via telefonen, men sedan finns det ju många fördelar med ett mejlsvar, som att ingen tid måste passas och att man kan läsa, läsa om och reflektera över svaret.

Obs! Gör inga inbetalningar utan att mejla mig en beställning samtidigt (eller i nära anslutning till) så blir kösystemet rättvist och ingen blir borttappad!!! Jag skickar alltid en beställningsbekräftelse och skulle inte en sådan komma vardagar inom 48 timmar så stöt på igen. Under helger är jag alltid mera restriktiv med mejlen, så mejlar ni en fredag eftermiddag eller kväll blir det sannolikt inte svar förrän på måndagen.

Och så till sist: jag har under hösten bytt mobilnummer. Det går bra att SMS:a mig för tidsbokning och det är även detta nummer ni ringer när vi gör telefonreadingar. Respektera gärna hyfsade tider, som mellan kl 9-21 för kontakt via mobilen. Numret är 0708 – 38 38 09.

Tack för att jag får vara en del av er andliga resa! Önskar er alla ett Gott Nytt 2020!
Pernilla – Fu Wei Guidance