Aktuellt nyhetsbrev

Got that good soul in my feet – juni 2017

Hej alla Fu Wei-vänner!

Hoppas att ni har haft en skön midsommarhelg – och inte har blivit alltför vattenskadade i skyfallen…?! Jag tröstar mig med att vattnet behövs till brunnen, men det var ju kanske inte tvunget att den påfyllningen skulle ske i så stora mått just på midsommarafton…
Nåväl, nu är det sommar och förhoppningsvis blir den njutbar oavsett väderlek.

Restaurangtips Stockholm

Efter min Stockholms-utflykt måste jag ju bara rekommendera den vegetariska restaurangen Rutabaga på Grand Hotell.
Maten var av högsta klass och man väljer en fem-sex små rätter att dela på som kommer i omgångar, ja, ni vet nog hur det går till.
Ljuvligheternas ljuvligheter serverades, som exempelvis mango & mozzarella, där buffelmozzarellan kommer från vattenbufflar på Öja Gård.
Öja Gård finns på instagram; @ojagard , liksom Rutabaga; @rutabaga­­_stockholm .

Prislappen är lite lyx, men annars finns ju favoriten Underbar, med libanesiskt kök – www.restaurangunderbar.se eller @restaurangunderbar på Drottninggatan.
Jag är ju helt galen i tabboule, hummus och alla goda röror, och här finns allt det och mer därtill.
Dessutom ligger ju Vattumannens bokhandel i princip mittemot, så det är en bra fläck på jorden, även om gatan nu också har en förfärande historia.

Mera mat

Urban Deli på Sveavägen 44 var ju också ett litet himmelrike på jorden, med restaurang, café, bar,saluhall/matbutik från vilken jag nog hade kunnat gå ut med stora kassar…
Nu blev det en mindre, men missa inte kolorna från Pärlans eller Monty Bojangles tryfflar – eller någon av de andra triljonerna lite mera nyttiga men fortfarande goda varorna.
Allt finns ju självfallet numera på instagram, så även; @urbandelisveavagen .

Lite frukost

Och för er som följer mig på instagram så vet ni redan att vi också åt amerikansk frukost på STHLM Brunch Club i Vasastan.
Gott men mäktigt, jag skulle nog hoppat över pannkakorna om jag hade tänkt längre än till vad ögat ville…
Instagram; @sthlmbreakfastclub. Och om ni inte gillar låååånga köer så får ni vara där i god tid innan öppnandet.

Jag har, om vi skall fortsätta på mattemat, hittat en ny, god, lite krispig frukostflinga: ekologiska svenska havreringar med blåbär från Frebaco Kvarn – och de är dessutom sockerfria. Yum, yum!
Finns på ICA Kvantum, och säkert här, där och överallt.

Hälsokost

Jag är noggrann med mina vitaminer, mineraler och andra kosttillskott men Buckthorn från Elixir Pharma måste sägas vara ett av de bästa jag någonsin ätit i avseende på effekt.
Det sista året har jag blivit lite torr i ögonen och varit tvungen att ta ögondroppar. Efter TRE dagars användning så var ögonen som nya, och den sista månaden har jag bara behövt ögondropparna en enda gång.
Buckthorn består av havtornsextrakt, boveteextrakt, biotin och rosmarin och gelékapseln består av fiskgelatin. Väl värt att prova, men oftast får man ge det lite längre tid innan effekten blir märkbar, och ibland är det ju så att man inte märker hur bra ett medel egentligen är förrän man slutar och besvären eller tröttheten kommer tillbaka. Så tålamod och uthållighet is the way!

Glöm inte att ta reklamtidningen Kurera när ni är i hälsokostaffären, där finns alltid bra tips. Synkronicerat nog finns en solskenshistoria om Buckthorn i nr 3-17, men också en översikt av 26 superfoods som får oss i form, som rödbeta, ingefära, spenat, broccoli och nypon exempelvis.

Readingar

Jag är såklart jätteglad och tacksam över att mina readingar fredagar och söndagar på instagram är så uppskattade, men ibland har jag fått kommentarer som ändå gör mig manad att säga att för stora, viktiga individuella beslut i avseende på arbete, kärlek, hälsa etcetera så är dessa readingar alltför generella. Jag ber innan varje läggning för det högsta, bästa för mina följare, men det är ju ändå inte ett personligt underlag för beslut som kan vara livsavgörande.

Låt oss säga att ni skall starta ett nytt projekt och satsa pengar i det, göra ett val i kärlek eller anställa någon – nej, då kan ni inte använda en reading som går ut till i nuläget ca 1 100 personer som stöd för det.
Då är det bättre att dubbelkolla med en privat läggning, och om ni bara har en fråga exempelvis, så går det ju att få svar via mejl eller telefon till ett överkomligt pris.

Sista veckan för beställning av födelsehoroskop

För er som har gjort det första besöket här 2011 eller senare, så har en liten kort scanning av födelsehoroskopet ingått i förstagångssittningen, men det här blir ju lite utförligare och dessutom i text som det går att gå tillbaka till och fundera över.
Att känna till sina viktigaste planetplaceringar och aspekter är en bra väg till självkännedom, insikt och utveckling – för vi är ju så mycket mera än vårt soltecken (”stjärntecken”).

Månen ger ju ledtrådar till vår djupare känslomässiga laddning och våra omedvetna behov och drivkrafter på det emotionella området. Merkurius visar vägen till hur vi kommunicerar – och hur andra uppfattar vår kommunikation. Venus avslöjar hur vi fungerar i relationer och Mars våra ambitioner, drivkrafter och sexualitet. Jupiter är tursamhets- och expansionsplaneten, och tecknet som Jupiter finns placerad i ger oss en fingervisning över vad som ger flöde och framgång.
Saturnus, icke att förglömma, avslöjar karma och livsläxor, och även de yttre planeterna skall in i ekvationen. Därefter beräknas vinklarna mellan planeterna och då får vi goda vänner som är neutrala, goda vänner som är positiva rakt av – sextiler och trigoner – goda vänner som är kompletterande – oppositioner – goda vänner som är lite utmanande – quincunxer – och så förstås de där kvadraturerna som behövs för dynamiken men ibland behövs tämjas och kanaliseras i rätt riktning.

För att fira Fu Wei Guidance’s 12-årsdag så har jag erbjudit möjligheten att få ett mediumsize personligt horoskop om 5-6 sidor för 950 kronor.

Liksom vid årsreadingarna placeras ni i kö efter betalning, så är ni intresserade av ett horoskop så går det till som vanligt vid distansbeställningar: betala in summan till mitt bg 5375-9726, skriv ert namn på betalningen och mejla mig därefter.
Eftersom det är tidskrävande att sammanställa ett horoskop så räknar jag med att producera och leverera under sommaren, och de som redan har beställt kommer att få sina under första halvan av juli månad.

I vanliga fall debiterar jag allt arbete efter tidsåtgång, och därför är detta erbjudande ungefär en tredjedel av ”ordinarie” pris.
Glöm inte att mejla mig så att ni inte bara betalar in – jag upprättar kölistan efter gjord betalning, ja, men jag kollar inte banken varje dag, så se till att ni får en beställningsbekräftelse.
Och PS; det är ju en jättefin present! Jag behöver veta födelsedatum, ort och tid så bifoga den informationen i beställningsmejlet!

En eftermiddag med Feng Shui

Kommande helg finns jag hos Studio N, och på lördagen blir det en föreläsning runt temat Rensa i röran med Feng Shui.Det florerar en hel del idéer som kallas Feng Shui, men nu sorterar vi ut en del av den röran också…! Jag hörde någon ”Feng Shui-expert” på Radio Kristianstad i våras, och blev nästan lite mörkrädd… Det blir ju särskilt intressant om experten inte ens uttalar filosofin och metoden på rätt sätt…

Det blir en inspirations-eftermiddag som kan förändra livet – eller rättare sagt; förändra chí-flödet som kan förändra livet! Vi startar kl 14 och beräknas vara klara strax innan kl 17, och investeringskostnaden är 450 kronor.

Vi lär oss att räkna ut det ack så viktiga kua-talet, och ni får gärna medtaga en skiss över boendet där ni har kollat upp väderstrecken. Har ni ingen kompass så är tipset att solen går ner i lite nordväst-läge på sommaren, men om ni har en iphone finns där en inbyggd kompass.

Anmälan sker till Nina och Studio N, via mejl studio-n@telia.com eller 044-491 36.

Jag har öppet hela sommaren med undantag för en och annan strödag, så behöver ni vägledning, energipåfyllning och/eller healing så finns jag här!

Sommarhälsningar; Pernilla – Fu Wei Guidance