FWG info

Fu Wei Guidance & Pernilla Gardeberg, D.D

En vanlig fråga är ”Vad gör du egentligen, Pernilla”? För det finns en idé om att det är något mystiskt och obegripligt, eller kanske till och med flummigt. Vilket är synd, eftersom alla människor kan behöva vägledning då och då, för att se sin inre potential och bli peppad till att gå i en konstruktiv riktning.

Jag har en omfattande och gedigen akademiskt utbildning i religionsvetenskap, psykologi (fil. kand) och pedagogik. 2010 disputerade jag med avhandlingen Mirakler, Mysterier och Moraliteter, vid Lunds Universitet, därav det där D.D som står för Doctor of Divinity eller på svenska teologie doktor.

Men jag är nog ingen traditionell akademiker, jag var till och med så trött på skolan att jag en gång hoppade av gymnasiet! Jag har jobbat i olika affärer, städat, varit inom barnomsorgen, i äldrevården, arbetat som personlig assistent, och med hästar (utbildad till biträdande ridinstruktör), samt vikarierat som lärare både på högstadie– och universitetsnivå.

När en klok brittisk kvinna en gång för länge sedan sade att min uppgift skulle vara att arbeta med den andliga sidan av livet, var jag för ung för att höra och förstå vad hon egentligen menade. Inte förrän livet tagit både märkliga och svåra vändningar kom jag till en sådan plats i tillvaron.

Nu är det över 20 år sedan jag introducerades för tarotkort (också genom en engelsman i Lund faktiskt!) och det är nästan lika länge sedan jag fick tillgång till bra healingtekniker. Tarotkort. Healing. Ja, där har vi det mystiska och obegripliga. Det ironiska är att jag skulle sannolikt ha avfärdat det själv, om det inte varit för det där väldigt svårförklarliga: Det fungerar!

Den 6 juni 2005 startade min verksamhet Fu Wei Guidance. Sammantaget har jag haft flera tusen klientbesök, alltifrån personer med vardagliga bekymmer och situationer, till företagsledare som undrar över strategiska val. Jag har haft många skeptiker som suttit någon meter ifrån bordet med armarna i kors, och som sedan gått härifrån upplyfta. Varför? Det fungerar!

Jag rekommenderar alltid en inspelning av det som sägs – då blir det inte missförstånd i onödan! De allra flesta vill lyssna flera gånger för en fördjupad förståelse. Det går också att få viss vägledning genom mejlen. Jag är professionell, seriös, erfaren och diskret, här råder självfallet tystnadsplikt.

******************************************************

* Behöver du identifiera bästa strategi, potentiella hinder eller motstånd, och få stöd i rekryteringsprocesser eller annat gällande företagsutveckling? Lista de punkter, personer och infallsvinklar du vill ha input till, så gör jag klargörande no-nonsense readingar för att understödja din vidare analys och dina val.

* Vill du sortera i tankarna, lära känna dig själv på djupet, få stöd vid vägval, karriärsfrågor, relationer, eller etablera kontakt med någon på andra sidan? Välj en personlig reading där jag använder tarotkorten. (Det går naturligtvis också att kombinera det personliga med företagsfrågor under samma session).

* Vill du må bättre i kropp och själ, lösa upp smärta, behandla triggerpunkter, vitaliseras? Välj energipåfyllningen Guided Yang Healing. Det här kan också vara ett effektivt komplement till andra metoder för att påskynda läkning vid skador etc. Kan dessutom ge ett speciellt beskydd mot negativa influenser, detta upprätthållande kräver dock regelbundna besök.

Eller välj Pernillas pick-me-up, en kombination av reading och healing till extra fördelaktigt pris.

* Vill du få hembesök? Jag kan ge förslag på hur optimera boende- eller arbetsmiljön, detektera skadlig jordstrålning och rensa upp bland stagnerad eller negativ energi - välj då energirening. Kan kombineras med readingar för kontakt med andra sidan, samt med beskyddande, upplyftande healing. (Oftast räcker ett tillfälle, men vissa problem kan kräva återbesök).

* Jag är också återförsäljare av Back on Track, textilskydden med invävd keramik som ger värme, stöd och underlättar läkning samt lindrar smärta. Även nyponpulver, rekommenderat av läkare vid muskelvärk, artros etc.

********************************************************

P.S. Fu Wei - vad betyder det egentligen? Jo, det är en kinesisk term hämtad från det område som kallas Feng Shui. Fu Wei betyder "total harmoni" och är det läge som promotar sinnesro och ett tillfredsställande liv. Precis det som jag vill kunna förmedla...! D.S