Tidsbeställning

Kontakta Pernilla på telefon 044-751 88. Telefonsvararen är alltid inkopplad. Lämna ett tydligt meddelande inkluderande namn, telefonnummer och eventuellt när det är lämpligast att ringa upp så återkommer jag så snart jag kan. Pernilla strävar efter att ringa tillbaka samma dag MEN detta är inte alltid möjligt då telefonsvararen oftast kontrolleras sista gången sent på kvällen. Akuta återbud kan därför säkrast ske på 044-750 36. Mejlen kontrolleras vanligen varje kväll. Vänligen respektera reglerna för återbud och mejla absolut inte återbud till tid som bokats för samma dag.

Du kan också kontakta Pernilla via e-mail:
pernilla@fuweiguidance.com.

Läs gärna om villkoren för avbeställning under Allmän info så undviks onödiga missförstånd!

När du har fått en tid var vänlig respektera tidpunkten. Punktlighet uppskattas. Det är sannolikt så att Pernilla inte är färdig att ta emot förrän tiden är inne. Du får gärna komma i god tid om du är osäker på vägen eller hur lång tid det tar att köra, men vänta gärna med att komma in tills din bokade tid infaller. Om Pernilla är färdig och redo innan, så kommer du att bli inropad. Om vädret tillåter ställs dörren litet grand på glänt när allting är klart.

Du besöker Pernilla i hemmet och det finns inget väntrum. Om ni kommer två tillsammans så är det möjligt att vänta i köket, men ni bör vara medvetna om att huset är litet och lyhört, så det går inte att undvika att man hör vad som sägs.

Tyvärr går inte längre busslinje 544 till Fjälkestad. Det finns någon enstaka möjlighet att förbeställa taxi (som ersätter buss) för färd i endera riktningen. För tider och regler gällande detta se
www.skanetrafiken.se eller ring 0771- 77 77 77. Förbeställning av taxi görs på 020 -456 789, busstaxa gäller. Det går annars att åka buss till Torsebro, vars hållplats ligger ca 4 km från Fjälkestad. Om du inte kan ta dig till Pernilla på något annat sätt så kan hämtning och lämning arrangeras dit.