Tidsbeställning

Kontakta Pernilla på telefon 0708 – 38 38 09, gärna med SMS. Det finns ett röstsvar, tala gärna tydligt om detta används. Observera att Telia har tagit ner landlinan så både 044 – 751 88 samt 044 – 750 36 har upphört. Tyvärr ges ingen hänvisning.

Du kan också kontakta Pernilla via e-mail:
pernilla@fuweiguidance.com. Mejlen kontrolleras vanligen en gång om dagen på tidig förmiddag. För brådskande ärenden skicka gärna ett SMS istället.

Läs gärna om villkoren för avbeställning under Allmän info så undviks onödiga missförstånd!

När du har fått en tid var vänlig respektera tidpunkten. Punktlighet uppskattas. Det är sannolikt så att Pernilla inte är färdig att ta emot förrän tiden är inne. Du får gärna komma i god tid om du är osäker på vägen eller hur lång tid det tar att köra, men vänta gärna med att komma in tills din bokade tid infaller. Om Pernilla är färdig och redo innan, så kommer du att bli inropad. Om vädret tillåter ställs dörren litet grand på glänt när allting är klart.

Du besöker Pernilla i hemmet och det finns inget väntrum. Om ni kommer två tillsammans så är det möjligt att vänta i köket, men ni bör vara medvetna om att huset är litet och lyhört, så det går inte att undvika att man hör vad som sägs.

Tyvärr går inte längre busslinje 544 till Fjälkestad. Det finns någon enstaka möjlighet att förbeställa taxi (som ersätter buss) för färd i endera riktningen. För tider och regler gällande detta se
www.skanetrafiken.se eller ring 0771- 77 77 77. Förbeställning av taxi görs på 020 -456 789, busstaxa gäller. Det går annars att åka buss till Torsebro, vars hållplats ligger ca 4 km från Fjälkestad. Om du inte kan ta dig till Pernilla på något annat sätt så kan hämtning och lämning arrangeras dit.